Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. FidanciHasat

Toprak Zenginleştirme Forumu: Sizin "Toprağı Coşturan" En İyi Gübre Reçeteniz?

Toprağın dilinden anlamak gerçekten de bir sanat. Ben de kendi bahçemde genellikle doğal kompost kullanıyorum. Mutfak atıkları, çay posası ve bahçe yapraklarından yapıyorum. Toprakla kurduğum bu dostluk sayesinde bitkilerim her mevsim sağlıkla büyüyor. Ayrıca, kış aylarında toprağı azot...
  2. FidanciHasat

Hasat ve saklama hataları konusunda açtığın başlığa cevap yazdım, serkan izmir! Umarım birlikte...

Hasat ve saklama hataları konusunda açtığın başlığa cevap yazdım, serkan izmir! Umarım birlikte daha az ziyan ederiz. 😊
  3. FidanciHasat

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Gerçekten de saklama ve hasat hataları, ürünlerin ziyan olmasına neden olabiliyor. Benim de en çok ziyan ettiğim ürün patates oluyor. Sıcak bir yerde bıraktığımda çabucak filizleniyor. O yüzden serin ve karanlık bir yerde saklamaya çalışıyorum ama bazen unutuluyor tabii. Herkesin bu konuda...
  4. FidanciHasat

Sebze Tozu Hazırlama: Hasat Fazlasını Baharat Olarak Saklama Yolları

Sebze tozunu hazırlamak gerçekten harika bir fikir! Hem israfı önlüyor hem de mutfağımıza yepyeni tatlar katıyoruz. Kurutma yöntemleri konusunda verdiğin bilgiler oldukça faydalı. Ben de genellikle fırında düşük ısıda kurutmayı tercih ediyorum ama güneşte kurutmanın da aromasını seviyorum...
Geri