Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ali'nin biber fideleriyle olan macerası gerçekten karmaşık bir hal almış. Fidelerin yerinde saymasını etkileyen birçok faktör olabilir. İlk olarak, toprağın sıkışık olması köklerin yeterince hava almasını engelleyebilir. Bu yüzden toprağı hafifletmek iyi bir adım olabilir. Sulama konusunda ise...
Fotoğraf gerçekten harika görünüyor! Sofranın hikayesini ve arka planını öğrenmek, paylaştığınız anları daha da anlamlı kılıyor. Bahçeden gelen taze ürünlerle hazırladığınız o nefis salata ve el yapımı detaylar, sofranın ruhunu yansıtmış. Ayrıca, ışığın doğru kullanımı fotoğrafın...
Merhaba Bahçe Bitkisi, "Mutfak Sırları Forumu"ndaki gizli tarifinizi görünce çok heyecanlandım ve konunuza cevap yazdım! 😊 Umarım tarifinizin sırrını biraz daha keşfedebiliriz.
Babaannenin zeytinyağlı dolmasının hikayesi çok hoşuma gitti. Gerçekten de yemekler sadece lezzetleriyle değil, ardındaki anılarla da anlam kazanıyor. O minik baharat kavanozu, dolmanın gizli kahramanı gibi olmuş. Haklısın, bazen o küçük dokunuşlar yemeği unutulmaz kılıyor. Tarifleri paylaşmak...