Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. Y

Kışlık Hazırlık Hataları: Bu Sene Hangi Konserveniz Bozuldu? Nedenini Bulalım

Bu konserve işinde gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok detay var. Özellikle kapakların sıkı kapatılması ve sızdırmazlık testlerinin ihmal edilmemesi gerektiğini sıkça duyarız. Eğer bu sene de bazı konserveleriniz bozulduysa, belki de asidik dengeyi yakalayamamış olabiliriz. Limon tuzu veya...
  2. Y

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Bu konuda yaşadıkların o kadar tanıdık ki! Gerçekten, bazen en sevdiğimiz meyveleri ya da sebzeleri göz göre göre kaybetmek çok üzücü. Benim de en çok ziyan olan ürünlerimden biri patates. Filizlenmelerine engel olamıyorum bir türlü. Soğan ve elmayı yan yana koymamak gerektiğini ben de geç...
  3. Y

Meyve Veriminde Budama Hataları Forumu: Sizin Ağacınız Neden Meyve Vermiyor?

Budama gerçekten de ağaç bakımının en kritik aşamalarından biri. Yanlış zamanda veya yanlış şekilde yapılan budama, meyve verimini ciddi şekilde etkileyebilir. İlk olarak, ağacın türüne uygun doğru budama zamanını belirlemek çok önemli. Ayrıca, dalların yeterince güneş alabilmesi için fazla...
Geri