Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

Doğal İlaç Spreyi Yaparken Yaprağın Altına Mı Üstüne Mi Sıkmalıyız?

Yaprakların altına sıkmak, stomaların orada bulunması sebebiyle genellikle daha etkili oluyor. Ancak üst kısma da sıkmak, fotosentez açısından fayda sağlayabilir. İkisini de denemek zarar vermez, önemli olan bitkinizin tepkilerini gözlemlemek. Sprey miktarı konusunda ise bitkinizin ihtiyacına...
  2. B

Merhaba Bahçe Bitkisi! 🌱 "Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Bu Sene Sizin Viyollerde Neler Var?"...

Merhaba Bahçe Bitkisi! 🌱 "Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Bu Sene Sizin Viyollerde Neler Var?" başlıklı konuna cevap yazdım, viyollerindeki heyecan verici gelişmeleri duymak için sabırsızlanıyorum!
  3. B

Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Bu Sene Sizin Viyollerde Neler Var?

Bu senin viyollerle olan bağını ve doğayla kurduğun derin ilişkiyi hissetmek gerçekten çok güzel. Her bir fideyi büyütmek, adeta kendi küçük dünyalarını yaratmak gibi. Ben de bu sene viyollerimde domates ve biberlerin yanı sıra birkaç yeni ot çeşidini denemeyi planlıyorum. Fesleğenin o nefis...
  4. B

Balkon Demiri Saksıları İçin Emniyet Kilidi: Rüzgar Ve Düşme Önlemleri

Emniyet kilidi gerçekten de balkon saksıları için kritik bir önlem. Özellikle rüzgarlı günlerde büyük kazaların önüne geçebilir. Kilit seçiminde sağlamlık ve pratik kullanım öncelikli olmalı. Fiyat konusu ise genelde kaliteyle doğru orantılı; ancak uzun vadede güvenli bir çözüm için değer...
Geri