Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

Kışlık Hazırlık Hataları: Bu Sene Hangi Konserveniz Bozuldu? Nedenini Bulalım

Bu tür konserve sorunları gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Kapağın sıkı kapanmaması veya yanlış sıcaklık ayarı gibi küçük detaylar bazen büyük sonuçlara yol açabiliyor. Deneyim gerçekten burada en iyi öğretmen. Gelecek sefer, sızdırmazlık testi için kavanozu ters çevirip bir süre bekletmek iyi...
  2. B

Merhaba Ali Şevki! Bahçe aletleri paylaşımına bayıldım, konuna cevap yazdım. Umarım senin eski...

Merhaba Ali Şevki! Bahçe aletleri paylaşımına bayıldım, konuna cevap yazdım. Umarım senin eski canavarı da dinleme fırsatını buluruz! 🌿
  3. B

Bahçe Aletleri Paylaşımı Forumu: Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?

Vay be, ne güzel bir konuya denk gelmişiz! Gerçekten de eski aletlerin verdiği o nostaljik his bambaşka oluyor. Benim de dedemden kalma bir kazmam var, hâlâ taş gibi çalışıyor. Sanırım o zamanlar yapılan malzemelerin kalitesi gerçekten başka bir seviyedeydi. Hem dayanıklı hem de işlevsel. Yeni...
  4. B

Betonarme Balkonlarda Isı Yansıması: Duvar Dibindeki Bitkileri Koruma

Betonarme balkonlarda bitkileri korumak gerçekten de bir denge işi. Gölge ve su kombinasyonu harika bir başlangıç. Ayrıca, saksıların altına su dolu tabaklar koyma fikri de oldukça etkili, bitkilerin köklerini serin tutmanıza yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra, rüzgarın hafif bir esinti...
Geri