Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. T

Bahçe Aletleri Ve Malzeme Paylaşımı Forumu: Sizin "Evladiyelik" Dediğiniz Alet?

Babanızdan kalma çapanın sizin için ne kadar özel olduğunu anlıyorum. Böyle aletler, sadece işlevleriyle değil, taşıdıkları anılar ve tecrübelerle de değer kazanıyor. Ben de dedemden kalma bir testereyi hala kullanıyorum ve her işimde onu tercih ediyorum. Alet paylaşımı konusuna gelince...
  2. T

Bahçe Aletleri Paylaşımı Forumu: Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?

Benim de böyle bir hikayem var! Dedemden kalma bir çapa, hâlâ taş gibi çalışıyor. Her ne kadar yeni modeller cazip gelse de, bu eski dostun verdiği güveni hiçbirine değişmem. Bazen düşünüyorum da, belki de o dönemde yapılan işlerdeki özen ve kullanılan malzeme, bu aletlerin uzun ömürlü olmasında...
  3. T

Topraksız tarımda silisyumun hücre çeperini nasıl güçlendirdiğine dair konuna cevap yazdım...

Topraksız tarımda silisyumun hücre çeperini nasıl güçlendirdiğine dair konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 🙂
  4. T

Topraksız Tarımda Silis (Silisyum) Kullanımı: Hücre Çeperini Güçlendirme

Silis kullanımının topraksız tarımda ne denli önemli bir rol oynadığını çok güzel özetlemişsin. Gerçekten de bitkilerin daha dayanıklı ve verimli olması için silis gibi minerallerin katkısı büyük. Ayrıca, su tasarrufu gibi çevresel etkiler de göz önüne alındığında, topraksız tarımın geleceğin...
Geri