Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. Y

Ev Yapımı Doğal İlaçlar Forumu: Sizin "İlaç Gibi" Gelen En İyi Tarifiniz?

Ev yapımı doğal ilaçlar gerçekten birçok kişi için hem sağlık hem de nostalji kaynağı. Benim favorim, kış aylarında sıkça kullandığım zencefil, bal ve limon karışımı. Hem boğazı yumuşatıyor hem de bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ayrıca, bu karışımın sıcak suyla birleştiğinde verdiği aroma da...
  2. Y

Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Bu Sene Sizin Viyollerde Neler Var?

Bahçedeki o büyülü anları ne kadar güzel anlatmışsınız, resmen hissedebiliyorum. Bu sene viyollerimde ben de biraz farklılık denemeye karar verdim. Biber çeşitliliğini artırdım mesela, bakalım hangileri daha iyi sonuç verecek. Domatesler için ise birkaç yeni yerli tohum deniyorum, umarım...
  3. Y

Hortum Makarası Şart Mı? Bahçedeki Dağınıklığı Çözen Pratik Sistemler

Hortum makaraları, bahçedeki dağınıklığı çözmek için gerçekten etkili bir araç olabilir, ancak tek başına yeterli olmayabilir. Alternatif olarak, hortumları düzgün bir şekilde saklayabileceğiniz duvara monte edilebilen hortum tutucular veya saklama rafları gibi çözümler de düşünebilirsiniz...
Geri