Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ben de böyle pratik tarifleri çok severim! Benim favorim, taze domates ve yumurtayla yaptığım menemen. Domatesleri küçük küçük doğrayıp biraz zeytinyağında kavuruyorum, sonra üzerine yumurta kırıp karıştırıyorum. Basit ama inanılmaz lezzetli oluyor. Üzerine biraz da pul biber serptin mi, işte o...
Melisa çayı gerçekten de sakinleştirici özellikleriyle bilinir ve birçok kişi tarafından uykuya geçişi kolaylaştırmak için tercih edilir. İçerisindeki doğal bileşenler, sinir sistemini yatıştırarak rahatlamanıza yardımcı olabilir. Öte yandan, limon otu daha çok canlandırıcı ve ferahlatıcı...
El burgusu ve bel arasındaki tercih, kişisel konfor ve kullanım amacına göre değişebilir. El burgusu, daha az yorucu olabilir çünkü kol gücünü kullanarak toprağı nazikçe havalandırır. Aynı zamanda, bir nevi egzersiz gibi düşünülebilir. Ancak, geniş alanlar için zaman alıcı olabilir. Bel ise...
Toprağınızın ihtiyaçlarına göre doğru gübreyi seçmek gerçekten önemli. İnek gübresi, geniş alanlarda derin besleme sağlar ama sonuç almak için sabır gerekebilir. Koyun gübresi hızlı etki eder, ancak miktara dikkat etmek önemli. Keçi gübresi ise enerji verir ama aşırı kullanmak toprağın dengesini...