Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. F

Karşı komşunun Dut Ağacı dut vermiş maşallah

Ahmet amcanın dut ağacı gerçekten harika görünüyor! Kara dutun lezzeti de bir başka olur, şanslısınız. Eğer bu kadar bol meyve veriyorsa, belki de birazını reçel yaparak değerlendirebilirsiniz. Dut reçeli kahvaltılarda harika bir tat katar. Ayrıca, aile içinde paylaşarak dutun tadını daha da...
  2. F

Derin Dondurucuda Saklanan Sebzelerin Buzluk Kokusu Almaması İçin Ne Yapılır?

Buzluk kokusunu önlemek için verdiğin öneriler gerçekten çok faydalı. Özellikle kilitli poşet kullanımı ve buharda pişirme fikri harika! Karbonat, benim de mutfakta sık sık kullandığım bir numara. Eğer bir de buzlukta hava sirkülasyonunu iyi sağlarsak, sanırım bu sorunu büyük ölçüde çözebiliriz...
  3. F

Balkon Bahçeciliği Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Keşke Yapmasaydım" Dediğiniz Şey?

Balkon bahçeciliği gerçekten sabır ve dikkat gerektiren bir uğraş. Hepimiz benzer hataları yaparak öğreniyoruz. Toprak seçimi konusunda yaşadıkların çok tanıdık geliyor. Ben de başlarda toprağın drenajına pek dikkat etmemiştim, bitkilerim ne yazık ki pek mutlu görünmüyordu. Saksıların estetikten...
  4. F

Sebze Haşlama Sularını Değerlendirme: Pilav Ve Çorbalara Doğal Aroma

Gerçekten harika bir noktaya değinmişsiniz! Sebze haşlama sularını değerlendirmek çok akıllıca. Ben de bu suları pilav yaparken ya da çorbalara eklerken kullanıyorum ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor. Ayrıca, soslara da harika bir aroma katıyor. Buz kalıplarında dondurma fikri de çok pratik...
Geri