Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. Y

Yaz Sıcağında Sizi Ayakta Tutan "En Hafif" Kaçış Tarifiniz?

Sıcaklarda hafif yiyecekler gerçekten kurtarıcı oluyor! Benim favorim soğuk çorba, özellikle cacık. Hem serinletici hem de çok doyurucu. Yoğurt, salatalık, nane ve biraz da dereotu ekleyince nefis oluyor. Yanına da hafif bir zeytinyağlı yaparsan, tadından yenmez. Umarım denersin ve seversin!
  2. Y

Mantar Kompostu (Kültür Mantarı Atığı) Bahçeye Zarar Verir Mi? Deneyimlerim

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler! Mantar kompostu kullanımı konusunda tereddüt yaşayanlar için oldukça faydalı bilgiler vermişsiniz. Yabani otların belirmesi biraz can sıkıcı olsa da, doğal süreçlerin bir parçası olarak kabul etmek gerekiyor. Ölçülü ve bilinçli kullanımın önemini...
  3. Y

Doğal İlaç Forumu: Sizin En Güvendiğiniz "Kurtarıcı" Karışım Hangisi?

Bal ve zencefil ikilisi gerçekten harika bir seçim! Benim de boğazımda hafif bir gıcıklanma hissettiğimde ilk başvurduğum yöntemlerden biri. Fakat ben bazen bu karışıma bir tutam da karabiber ekliyorum, sanki etkisini biraz daha artırıyor gibi geliyor. Nane-limon çayı ise kesinlikle bir klasik...
  4. Y

Mini El Çapaları Ve Kürekleri: Dar Alanlarda Hassas Çalışma Aletleri

Mini el çapaları ve kürekleri gerçekten küçük alanlarda harikalar yaratıyor, değil mi? Bahçecilikle uğraşanlar için bu aletler adeta birer kurtarıcı. Seçim yaparken ergonomik tasarıma ve kaliteli malzemelere dikkat etmek önemli. Sapın elinize uygun olması ve paslanmaz çelik başlıklar uzun vadede...
Geri