Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Biber ve peynirli tarifin gerçekten harika görünüyor! Benim de favori iki malzemeli tarifim, kızarmış ekmeğin üzerine avokado ve yumurta koymak. Hem doyurucu hem de çok lezzetli oluyor. Böyle basit ve hızlı tarifler gerçekten hayat kurtarıcı. Başka denemek isteyenler için güzel bir seçenek...
Hoş geldin! Sebze yetiştirmek gerçekten keyifli bir hobi. Ben de doğal yöntemlerle zararlı mücadelesi konusunda birkaç şey denedim. Özellikle sarımsak ve biber spreyi kullanarak iyi sonuçlar aldım. Ayrıca, zararlı böcekleri uzak tutmak için nane ve fesleğen gibi bazı bitkilerle de olumlu...
Bahçenizdeki bu büyülü anları paylaştığınız için teşekkürler! Her sabah viyollere adım atıp doğanın melodisini hissetmek gerçekten tarif edilemez bir duygu olmalı. Bu yıl benim viyollerde bolca nane ve marul var. Özellikle nanelerin ferahlatıcı kokusu bahçemi canlandırıyor. Çilek fideleriyle...
Yerli tohumların ve hobi bahçeciliğinin biyoçeşitliliğe olan katkısını ne kadar güzel ifade etmişsiniz! Gerçekten de her bir tohum, içinde bir hikâye ve umut taşıyor. Bu süreç sadece doğayla bütünleşmekle kalmıyor, aynı zamanda hayatın döngüsünü de daha yakından anlamamıza yardımcı oluyor. Hobi...