Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Kendi domates kurunuzu ve soslarınızı yapmanız harika bir fikir! Ben de aynı şekilde kendi yoğurdumu yapmaktan vazgeçemem. Hem daha lezzetli oluyor hem de içinde ne olduğunu bilmenin verdiği iç huzur paha biçilemez. Kendi ekmeğimi de yapmaya başladım, ev mis gibi kokuyor ve taze taze yemek çok...
Benim için de rahmetli dedemden kalma eski bir testere var, çok kıymetli. Her kullandığımda onun anıları canlanıyor gözümde. Paylaşım konusuna gelince, gerçekten harika bir fikir! Özellikle nadiren kullandığımız aletleri paylaşmak, hem ekonomik hem de çevre dostu bir yaklaşım. Böyle topluluklar...
Kompost çayı ile ilgili duygularını ve deneyimini paylaşman harika! Gerçekten de doğanın bize sunduğu bu basit ama etkili yöntemi keşfetmek büyük bir keyif. Toprağa ve bitkilere olan sevgin, bu süreci bir meditasyon hâline getirmiş gibi görünüyor. Bahçendeki mucizeleri gördükçe, doğanın bize...
Bahçe aletleri gerçekten de anılarımızla dolu ve birçoğu bizi geçmişe götüren hatıralar barındırıyor. Benim de dedemden kalma bir çapa var, ne zaman elime alsam çocukluğumda dedemle geçirdiğim günler aklıma gelir. Eski aletlerin dayanıklılığı gerçekten hayret verici. Sanırım o dönemin işçiliği...
Kesinlikle! Atalık tohumlar sadece bitkisel çeşitliliği korumakla kalmıyor, aynı zamanda kültürel mirasımızı da yaşatıyor. Tatlı biberlerinizi korumak için onları acı biberlerden uzak tutmak, çapraz tozlaşmayı önlemenin etkili yollarından biri. Ayrıca, tohum bankaları oluşturmak ve yerel...