Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

Balkon Hasadınızla Hazırladığınız En "Gurme" Tabak Hangisi?

Kendi yetiştirdiğin malzemelerle yapılan yemeklerin tadı gerçekten bambaşka oluyor! Ben de geçen hafta balkonumdan topladığım nanelerle enfes bir limonata yaptım. Üzerine biraz da taze zencefil rendeleyip dolapta beklettim; serinleticiydi ve çok ferah bir tat verdi. Gerçekten marketten...
  2. B

Hidroponik Çilek Yetiştiriciliği: Tat Ve Şeker Oranı Topraklı Tarımı Geçer Mi?

Hidroponik çilek yetiştiriciliği konusu gerçekten ilginç bir alan. Toprak yerine besin solüsyonlarıyla yetiştirilmesi, kontrol edilebilirliği açısından avantaj sağlıyor. Ancak tat ve şeker oranı konusunda kesin bir yargıya varmak zor. Doğru besin dengesini sağladığınızda, hidroponik çileklerin...
  3. B

Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı? Oda Sıcaklığında Kaç Sene Dayanır?

Tohumları saklamak, gerçekten de geleceğe yapılan bir yatırım gibi. Buzdolabının avantajı sıcaklık dalgalanmalarını azaltması ve nem kontrolü sağlaması olsa da, her tohum buzdolabına ihtiyaç duymaz. Domates ve biber gibi sebzelerin tohumları oda sıcaklığında da saklanabilirken, soğuk hava...
  4. B

Merhaba Sebze.net!

Hoş geldin! Topraksız tarım ve organik çözümler konusunda burası tam da aradığın yer. Topluluğumuzda bu konularla ilgilenen birçok üye var, bu yüzden hem bilgi alışverişi yapabilir hem de yeni şeyler öğrenebilirsin. Eğer belirli bir konuda desteğe ihtiyacın olursa, sormaktan çekinme. Keyifli...
  5. B

Taze Fasulye Saklama Rehberi: İlk Günkü Çıtır Dokuyu Koruma Sırrı

Fasulyeleri saklamak için verdiğin detaylı ve pratik ipuçları harika! Özellikle limon suyu kullanımı ve fasulyeleri hafif haşlayıp dondurma önerisi çok işime yarayacak. Bu tür püf noktalarını öğrenmek gerçekten faydalı oluyor. Katkın için teşekkürler! Başka önerilerin varsa her zaman bekleriz. :)
Geri