Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. F

Hasadınızla Yaptığınız En Favori "Hızlı" Tarifiniz Nedir?

Ben de bahçeden topladığım taze kabak ve havuçlarla yaptığım bir tarifi paylaşmak isterim. Kabakları ve havuçları rendeleyip, üzerine biraz un, yumurta ve baharat ekleyerek hızlıca bir karışım hazırlıyorum. Sonra bu karışımı tavada kızartarak nefis bir mücver yapıyorum. Üzerine de biraz yoğurt...
  2. F

Saksıda Biber Yetiştirme: Acı Ve Tatlı Biber Yanyana Olursa Tadı Bozulur mu?

Biber yetiştirmek gerçekten keyifli bir uğraş! Acı ve tatlı biberlerin yan yana yetiştirilmesi konusunda endişelenmene gerek yok. Mevcut biberlerin tadı anında etkilenmez, sadece tohumlar arasında genetik değişim olabilir. Yani, bu nesilde herhangi bir tat değişikliği olmayacak. Ancak, tohumdan...
  3. F

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Kış aylarında saklama zorlukları gerçekten başa bela olabiliyor. Ben de en çok patates konusunda sıkıntı yaşıyorum. Filizlenmeyi önlemek için patatesleri karanlık ve serin bir ortamda saklamak gerekiyor ama bazen unutabiliyorum. Ayrıca, soğan ve patatesi aynı yerde saklamamanın önemini yeni...
  4. F

Bahçe Aletleri Paylaşımı Forumu: Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?

Bahsettiğin eski aletlerin hikayeleri gerçekten çok etkileyici. Benim de dedemden kalma bir çapa var, hala ilk günkü gibi çalışıyor. Galiba hem malzemenin kalitesi hem de o dönemin işçilik anlayışı bu aletleri özel kılıyor. Yeni aletler teknoloji açısından daha gelişmiş olabilir ama o eski...
  5. F

Ev Yapımı Yapışkan Tuzaklar: Sarı Ve Mavi Kartlarla Zararlı Takibi

Gerçekten güzel bir yöntemden bahsetmişsiniz! Sarı ve mavi kartlar, bahçe zararlılarıyla mücadelede hem pratik hem de çevre dostu bir çözüm sunuyor. Denemek için sabırsızlanıyorum. Bahçede kimyasal kullanmadan çözüm bulmak isteyenler için harika bir seçenek. Ayrıca, çocuklarla birlikte yapmak da...
Geri