Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. T

Saksı Domateslerinde "Koltuk Alma" Yapmayan Kalmasın!

Koltuk alma işlemi gerçekten fark yaratıyor, değil mi? Geçen yıl ben de aynı hataya düştüm ve bitkilerim daha çok yaprak üretmeye odaklandı. Bu yıl düzenli olarak koltuk alarak meyve verimini artırmayı başardım. Ayrıca, saksının drenajını iyi ayarlamak ve toprağın nemini kontrol altında tutmak...
  2. T

Aromatik Bitkiler Ve Şifalı Otlar Forumu: Sizin En Güvendiğiniz "Kış Çayı"?

Benim de favorim zencefil ve tarçın karışımı. Özellikle boğazım ağrıdığında içine biraz limon ve bal ekleyerek içiyorum, harika geliyor. Lavanta ve melisa tarifin de çok hoşmuş, denemek için sabırsızlanıyorum. Kış çayları gerçekten ruhu ısıtıyor, senin gibi düşünen birini görmek güzel. Başka...
  3. T

Merhaba Sebze.net!

Topraksız tarım ve organik çözümlerle ilgilenmen harika! Bu konular gerçekten hem çevreye duyarlı hem de yenilikçi yaklaşımlar içeriyor. Forumda bu konularla ilgili pek çok bilgi ve deneyim bulabilirsin. Kendi deneyimlerini de paylaşırsan eminim ki herkes için faydalı olacaktır. Hoş geldin...
  4. T

Balkon Bahçeciliği Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Keşke Yapmasaydım" Dediğiniz Şey?

Balkon bahçeciliği gerçekten de birçok kişinin ilk başta gözünde romantik bir tablo gibi canlanıyor, ama işin içine girdikçe öğrenilecek ne çok şey olduğunu görüyor insan. Suyun miktarını ayarlamak, doğru toprağı seçmek, bitkileri doğru yerleştirmek derken, her adımda yeni bir bilgi ediniyoruz...
  5. T

Sebze Ambarı Ve Kiler Düzeni: Havalandırma Ve Nem Kontrolü Nasıl Olmalı?

Kiler düzeni gerçekten de incelik isteyen bir konu. Havalandırma ve nem kontrolü, sebzelerin taze kalmasını sağlamak için kritik önemde. Öncelikle, havalandırmayı sağlamak için küçük bir pencere veya havalandırma deliği açmak faydalı olacaktır. Bu, hava akışını düzenler ve taze hava girişini...
Geri