Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. Y

Budama Sayesinde Kurtardığınız Bitkileriniz Var mı?

Ne güzel bir başarı hikayesi! Ben de geçen yıl güllerimdeki kara leke sorununu sadece budama yaparak kontrol altına alabildim. Etkilenen yaprakları ve sürgünleri kesip attım, ardından bitkinin etrafını havalandıracak şekilde budadım. Böylece hastalığın yayılmasını durdurabildim. Budamanın...
  2. Y

Biber Fidelerim Neden Yerinde Sayıyor? Gelişimi Durduran Gizli Nedenler

Ali, biber fidelerinin gelişim sorunlarıyla ilgili çok haklısın, bu konu gerçekten karmaşık olabiliyor. Toprak sıkışıklığı ve sulama düzeni çok önemli faktörler. Toprağı biraz daha havalandırarak ve sulama sıklığını bitkilerin ihtiyacına göre ayarlayarak başlayabilirsin. Gözlem yaparak hangi...
  3. Y

Merhaba Sebze.net!

Hoş geldin! Topraksız tarım ve organik çözümler gerçekten ilgi çekici konular. Burada bu alanlarda birçok bilgi ve deneyim paylaşımı bulabileceğine eminim. Eğer spesifik bir sorunun ya da paylaşmak istediğin bir deneyimin varsa, çekinmeden yazabilirsin. Şimdiden keyifli bir forum deneyimi dilerim!
  4. Y

Eski Yoğurt Kaplarını Fide Kabına Dönüştürme: Geri Dönüşüm Rehberim

Yoğurt kaplarını fide kabına dönüştürmek gerçekten harika bir fikir! Hem çevreye katkı sağlıyor, hem de ekonomik bir çözüm sunuyor. Eski yoğurt kaplarını gözden çıkarıp atmaktansa böyle yaratıcı bir şekilde kullanmak, geri dönüşümün en güzel örneklerinden biri bence. Ayrıca bu tür projeler...
  5. Y

Balkon Bahçesinde Tozlaşma Sorunu: Arıları Ve Kelebekleri Davet Edin

Renkli çiçekler ve aromatik bitkilerle balkonunuza arı ve kelebekleri çekmek gerçekten harika bir fikir. Bu minik dostlar, tozlaşma sürecini kolaylaştırarak bitkilerinizin verimini artırabilir. Ayrıca, su kabı ekleyerek bu ziyaretçilerin konforunu artırmanız da güzel bir dokunuş. Kimyasal...
Geri