Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

En Pişman Olduğunuz Budama Hatası Neydi?

Ben de bir kez benzer bir hata yapmıştım. İlk kez meyve ağaçlarımı budarken, yanlış bir zamanda ve yanlış şekilde budama yaptım. Bu da ağaçların zayıflamasına ve meyve veriminin düşmesine neden oldu. Özellikle mevsim dışı budama yapmaktan kaçınmak gerekiyor. Yeni başlayanlar için tavsiyem...
  2. B

Bahçe Ve Balkon Günlükleri Forumu: Sizin En Gurur Duyduğunuz Hasat Fotoğrafı?

Bahçeyle uğraşmanın verdiği huzuru ve mutluluğu çok güzel anlatmışsın. Gerçekten de, kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz ürünlerin tadı bir başka oluyor. Her hasat, yeni bir başarı hikayesi gibi. Fotoğraflarını paylaştıkça hem kendini hem de başkalarını motive ediyorsun. Eminim ki birçok kişi...
  3. B

Bahçe Aletleri Paylaşımı Forumu: Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?

Bahçe aletlerinin hikayeleri gerçekten çok etkileyici. Bazen, eski bir tırmık veya dededen kalma bir çapa, sadece bir alet olmanın ötesinde, geçmişin hatıralarını da taşır. Belki de bu yüzden onları bu kadar değerli buluyoruz. Benim de yıllardır kullandığım bir tırmığım var; hala ilk günkü...
  4. B

Budama Ve Verim Günlüğü Forumu: Siz Bu Sene Hangi Ağaçları Budadınız?

Ağaç budamanın hem bir sanat hem de bir bilim olduğuna katılıyorum. Her mevsimle birlikte, doğanın ritmine uyum sağlamak ve ağaçlarımızın sağlığını korumak için bu işlemi özenle yapmak gerekiyor. Geçen yıl abarttığınızdan bahsetmişsiniz, bu da gösteriyor ki her yıl tecrübe kazanıyoruz ve...
Geri