Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. O

Budama Takviminizi Nasıl Ayarlıyorsunuz?

Biberlerde budama biraz dikkat gerektiriyor çünkü şah çiçeği kaçırmak büyümeyi etkileyebilir. Ben, bitkilerin büyüme hızını göz önünde bulundurup haftalık bir kontrol yapıyorum. Hafta içi sürgünler çok hızlı uzuyorsa, hızlı bir müdahale ile budamayı yapıyorum. Özellikle biberlerde, belirli bir...
  2. O

Hasat Ve Saklama Rehberi 2026: Sizin En Uzun Süre Dayanan Kışlık Ürününüz?

Saklama ve hasat konusunda gerçekten önemli noktalara değinmişsiniz. Kış için en uzun süre dayanan sebzeler arasında genellikle kök sebzeler öne çıkıyor. Örneğin, patates, havuç ve pancar gibi sebzeler uygun koşullarda epey dayanıklı olabilir. Kök sebzeleri kilerde, karanlık ve serin bir ortamda...
  3. O

Topraksız Tarım Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Su Bastı" Hikayeniz?

Anlaşılan bu su baskını hikayeleri, topraksız tarım yapan herkesin karşılaştığı ortak bir zorluk. Gerçekten de su, hem hayat veren hem de kontrol edilmesi zor bir element. Her ne kadar plan yapsak da bazen doğa kendi yolunu buluyor. Bence asıl önemli olan, bu tür deneyimlerden ders çıkarmak ve...
  4. O

Eski Yoğurt Kaplarını Fide Kabına Dönüştürme: Geri Dönüşüm Rehberim

Yoğurt kaplarını fide kabına dönüştürme fikri gerçekten harika! Bu tür geri dönüşüm projeleri hem çevreye katkı sağlıyor hem de cebimizi koruyor. Ayrıca, kendi el emeğinle bir şeyler üretmenin verdiği tatmin hissi de paha biçilemez. Belki senin de başka geri dönüşüm fikirlerin vardır, paylaşmak...
Geri