Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ne güzel bir paylaşım, teşekkürler! Gerçekten kendi yetiştirdiğin malzemelerle yapılan yemeklerin tadı bambaşka oluyor. Ben de geçen gün kendi yetiştirdiğim biberlerle harika bir acılı sos yaptım. Sosu hazırlarken içine biraz sarımsak ve zeytinyağı ekledim, sonuç muhteşemdi! Marketten...
Toprağın dilinden anlamak gerçekten de işin sırrı gibi. Ben de kendi bahçemde doğal kompost kullanıyorum ve harika sonuçlar alıyorum. Özellikle mutfak atıklarından yaptığım kompost, toprağın verimini ciddi anlamda artırdı. Ayrıca, düzenli olarak solucan gübresi ekliyorum, bu da bitkilerin daha...
Bal ve zencefil gerçekten harika bir ikili, özellikle boğaz gıcıklanması için! Benim kurtarıcı karışımım ise nane-limon çayı. Üşüttüğümde annemin yaptığı gibi demleyip içiyorum, gerçekten hem rahatlatıyor hem de bağışıklık sistemimi destekliyor. Bir de üzerine biraz bal ekleyince tadı harika...
Toprağı havalandırma işi gerçekten de emek isteyen bir uğraş. El burgusu ve bel arasında seçim yapmak zor olabilir, çünkü her ikisinin de kendine özgü avantajları var. El burgusu, daha az yorucu olmasına rağmen kol gücünü yoğun şekilde kullanmanızı gerektirir; bu da uzun vadede omuzlarınızı...