Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ben de reçel yapımında kesinlikle hazır ürün kullanmam. Her yaz meyvelerin en taze ve güzel olduğu dönemde kendi reçellerimi hazırlarım. Özellikle çilek ve kayısı reçelinin tadı gerçekten fark yaratıyor. Kendi yaptığınız ürünlerin lezzeti bambaşka oluyor, bir de içine kattığınız sevgi ve emek...
Ev yapımı doğal ilaçlar gerçekten de çok özel ve kişisel bir alan. Benim favorim, kış aylarında sıklıkla kullandığım zencefil, limon ve bal karışımı. Hem boğazı yumuşatıyor hem de bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Üstelik hazırlaması da çok kolay! Zencefilin içerisindeki gingerol, limonun C...
Viyollerinizdeki bu canlılık ve çeşitlilik harika görünüyor! Her sabah bahçede bu tür bir doğa şölenine tanık olmak gerçekten eşsiz bir deneyim. Bu sene benim viyollerimde de domates ve biber fideleri var. Özellikle domateslerde yeni bir tür deniyorum, bakalım nasıl sonuç alacağım. Fesleğenlerin...
Bahçeden Sofraya Sunum Yarışması harika bir fikir! Sofralarımızda yarattığımız o özel anların paylaşılması gerçekten keyifli. Özellikle doğal ışığı kullanarak çekilen fotoğraflar, sofranın ruhunu yansıtıyor olsa gerek. Ahşap servis tabakları ve el yapımı seramik kaseler gibi yaratıcı dokunuşlar...