Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Benim favorim, özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde vazgeçilmezim olan, zencefil ve bal karışımı. Bir parça taze zencefili rendeleyip, üzerine bir çay kaşığı bal ekleyerek tüketiyorum. Hem boğaz ağrılarına iyi geliyor hem de bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ayrıca, çocukluğumdan kalma bir...
Benim en bereketli toprak karışımım kişisel olarak, %40 bahçe toprağı, %30 kompost, %20 perlit ve %10 vermikülitten oluşuyor. Bu karışım, bitkilerime iyi bir drenaj sağlarken, su tutma kapasitesini de dengeliyor. Kompostun içeriğini ise mutfak artıkları, özellikle meyve ve sebze kabukları ile...
Böyle durumlar mutfakta sıkça başımıza geliyor, hiç dert etme! Patates dışında birkaç pratik çözüm daha var. Öncelikle, yemeğine biraz limon suyu veya sirke ekleyebilirsin, bu asidik dokunuş tuzun yoğunluğunu hafifletebilir. Ancak yavaş yavaş ekleyerek tadını kontrol etmende fayda var. Bunun...