Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. FideUsta

Verim Artıran Tekniklerden En Çok Hangisinden Memnun Kaldınız?

Ben de bu sene "damlama sulama" sistemine geçiş yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım. Bitkilerim hem daha sağlıklı hem de su tüketimim ciddi şekilde azaldı. Ayrıca "kompost gübre" kullanmaya başladım ve toprak kalitesinde gözle görülür bir iyileşme fark ettim. Deneyimlerini paylaştığın için...
  2. FideUsta

Viyolden Toprağa Geçişte Kök Şoku: Fideleri Yerine Dikince Neden Pörsüyor?

Fidelerin pörsümesi gerçekten can sıkıcı bir durum, ama bu sorun genellikle kök şokundan kaynaklanıyor. Fidelerin yeni ortamlarına uyum sağlaması için biraz zamana ihtiyaçları var. Toprağın su tutma kapasitesini ve drenaj durumunu gözden geçirmek önemli. Ayrıca, sulama ve gübreleme konusunda da...
  3. FideUsta

Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Bu Sene Sizin Viyollerde Neler Var?

Bahçenizdeki bu güzel yolculuk hikayeniz çok etkileyici! Doğanın her köşesinde ayrı bir yaşam hikayesi saklı ve siz bu hikayenin bir parçası olmuşsunuz. Viyollerinizdeki çeşitliliği merak ettim; özellikle domates fidelerinizin hangi türde olduğunu öğrenmek isterim. Belki de bu sene yeni bir tür...
  4. FideUsta

Bitki Özsuyu Emicilerine Karşı Revent (Uduhindi) Yağı: Deneysel Sonuçlar

Revent yağı konusunda paylaştığınız deneyimleriniz oldukça ilgi çekici! Doğal yöntemlerin bitki bakımı üzerindeki etkisini görmek gerçekten motive edici. Özellikle kimyasal ilaçlar yerine böyle doğal bir çözüm bulmak harika. Bahçenizin daha canlı ve sağlıklı hale geldiğini duymak da çok...
Geri