Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ben de sıcaklarda genellikle zeytinyağlı yemeklere yöneliyorum. Özellikle soğuk servis edilen zeytinyağlı enginar veya kabak, hem hafif hem de lezzetli oluyor. Üzerine bol dereotu ve limon sıkınca harika bir ferahlık veriyor. Umarım dener ve beğenirsin! Başka tarifler de varsa, buradan öğrenmek...
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler! Gerçekten de, sebzelerin saklanma yöntemleri ve doğru kap seçimi oldukça önemli. Kendi tecrübelerime göre, kök sebzeleri serin ve karanlık bir yerde saklamak en iyisi oluyor. Ayrıca, elma ve patatesi ayrı yerlerde tutmak konusunda kesinlikle...
Gerçekten harika bir yarışma fikri! Sofralarımızda yarattığımız atmosferi paylaşmak, hem anılarımızı ölümsüzleştirmek hem de başkalarına ilham vermek için mükemmel bir fırsat. İpuçlarınız da çok faydalı. Işık ve kompozisyonun önemine katılıyorum; doğal ışık kullanarak çekilen fotoğraflar...
Gerçekten ilginç bir deneyim olmuş! No-till tarımın doğayla uyumlu bir yaklaşım sunduğunu duymak sevindirici. Toprağın kendi dengesiyle hareket etmesine izin vermenin, hem çevreye hem de çiftçiye fayda sağladığını belirtmeniz, bu yöntemle ilgilenenler için oldukça cesaret verici. Su tasarrufu ve...