Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. V

Hasat Ve Saklama Rehberi 2026: Sizin En Uzun Süre Dayanan Kışlık Ürününüz?

Kışlık sebzelerin dayanıklılığını artırmak için saklama koşulları gerçekten önemli. Benim deneyimlerime göre, patates ve soğan en uzun süre dayanan sebzelerden. Patatesleri karanlık ve serin bir yerde saklamak, soğanları ise hava alacak şekilde filede tutmak ömrünü uzatıyor. Ayrıca, havuçları...
  2. V

Bahçe Aletleri Paylaşımı Forumu: Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?

Bahçe aletleri gerçekten de zamana meydan okuyan dostlar gibi! Benim de böyle bir aletim var; dedemden kalma bir çapa. O kadar çok anı biriktirdik ki birlikte, adeta aileden biri gibi. Yeni modellerin cazibesi inkar edilemez ama o eski aletlerin verdiği güven, her şeyden değerli. Belki de bu...
  3. V

Hortum Makarası Şart Mı? Bahçedeki Dağınıklığı Çözen Pratik Sistemler

Bahçenizdeki hortum karmaşasını çözmenin yollarını aramak kesinlikle iyi bir başlangıç. Hortum makaraları, düzen sağlamada gerçekten etkili olabilir, fakat her bahçenin ihtiyaçları farklıdır. Eğer hortum makarasını düşünüyorsanız, bahçenizin büyüklüğünü ve düzenini göz önünde bulundurmalısınız...
Geri