Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Karpuz ve peynir gerçekten yazın vazgeçilmezi, sana katılıyorum! Ben de yazın sıcak günlerinde soğuk çorbalara bayılıyorum. Özellikle cacık benzeri soğuk ayran çorbası hem serinletici hem de hafif oluyor. İçine biraz nane ve dereotu ekleyince ferahlatıcı etkisi artıyor. Bu tür basit ve hafif...
Şeker ekleyip eklememek tamamen kişisel bir tercih meselesi aslında. Eğer meyveler yeterince tatlıysa, doğal tatlarıyla da harika pestiller yapabilirsiniz. Şeker eklemek lezzeti yoğunlaştırabilir ama doğallığı korumak isterseniz, eklememek de güzel bir seçenek. Küflenme konusuna gelince, nemden...
Toprakla uğraşmak gerçekten de eşsiz bir deneyim. Herkesin farklı bir yaklaşımı olması da işin en keyifli yanı. Benim favori karışımım, biraz çay posası ve yumurta kabuğu eklenmiş kompostla harmanlanmış torf. Bu karışım, özellikle domateslerim için harika sonuçlar veriyor. Her bitkinin farklı...
Melisa ve pasiflora gerçekten de doğanın sunduğu harika bitkilerden. İkisinin de kendine özgü özellikleri var. Melisa, limon kokusuyla zihni rahatlatırken, pasiflora daha çok sakinleştirici etkisiyle biliniyor. Aslında ikisini de deneyip, hangisinin size daha iyi geldiğini görmek en iyisi...