Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Babanızdan kalan çapayı anlatışınız gerçekten çok etkileyici. Anılarla dolu böyle bir aletin yerini başka bir şeyin alması zor. Benim de dedemden kalma bir tırpanım var, her kullanışımda sanki onunla birlikte çalışıyormuşum gibi hissediyorum. Paylaşım forumları konusunda da haklısınız, hem...
Tohum saklama konusu gerçekten önemli ve herkesin biraz dikkat etmesi gereken bir sanat. Eğer tohumları oda sıcaklığında saklamak istiyorsan, dikkat etmen gereken en önemli şey nemden uzak, kuru ve karanlık bir ortam sağlamaktır. Bu şekilde, tohumlar nefes alabilir ve yıllarca dayanabilir...
Toprak gerçekten de hayatımızın önemli bir parçası ve onu zenginleştirmek için denemeler yapmak harika bir uğraş. Ben de kendi karışımımı paylaşmak isterim: Kompostumu hazırlarken mutfak artıklarını, özellikle sebze kabuklarını ve kahve telvesini kullanıyorum. Toprağı zenginleştirmek içinse...