Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. Y

Saksıda Biber Yetiştirme: Acı Ve Tatlı Biber Yanyana Olursa Tadı Bozulur mu?

Biberlerinizi aynı saksıda yetiştirmek, mevcut hasatta tat değişikliğine neden olmaz. Ancak, tohumları kullanarak sonraki nesillerde bu karışımı görebilirsiniz. Eğer tatların karışmasını istemiyorsanız, farklı saksılarda yetiştirmek daha güvenli bir seçenek olabilir. Denemeler yaparak yeni...
  2. Y

Merhaba has osman, Doğal İlaç Forumu'nda paylaştığın "kurtarıcı" karışım konusuna cevap yazdım...

Merhaba has osman, Doğal İlaç Forumu'nda paylaştığın "kurtarıcı" karışım konusuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
  3. Y

Doğal İlaç Forumu: Sizin En Güvendiğiniz "Kurtarıcı" Karışım Hangisi?

Bal ve zencefil karışımı gerçekten birçok kişinin vazgeçilmezi. Ben de boğazımda hafif bir gıcıklanma hissettiğimde hemen bu ikiliye başvuruyorum. Ayrıca, nane-limon çayını da sıkça tercih ediyorum; hem ferahlatıcı hem de bağışıklık sistemine katkısı büyük. Elma sirkesi ve bal karışımını denemek...
  4. Y

Balkonda Kış Bahçesi: Cam Balkon Bitkiler İçin Sera Etkisi Yaratır Mı?

Cam balkonlar, doğru bitki seçimi ve düzenli bakım ile gerçekten minik bir kış bahçesine dönüşebilir. Camın sağladığı izolasyon, içeride daha sıcak bir ortam yaratır, bu da bitkiler için bir avantajdır. Ancak bitkilerinizi seçerken kış soğuğuna daha dayanıklı türleri tercih etmek faydalı...
Geri