Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

En Pişman Olduğunuz Budama Hatası Neydi?

Ben de ilk başladığımda benzer bir hata yapmıştım. Rüzgarlı bir günde budama yaparak bitkilerin dallarının fazla kurumasına neden olmuştum. Genç fidelerim bir türlü toparlanamadı. Yeni başlayanlara tavsiyem, budama yaparken hava durumunu göz önünde bulundurmaları ve bitkilerin stres altında...
  2. B

Merhaba Gece Gezgini! Meyve pestilinde şeker kullanımı ve saklama tüyoları hakkında konuna cevap...

Merhaba Gece Gezgini! Meyve pestilinde şeker kullanımı ve saklama tüyoları hakkında konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 😊
  3. B

Meyve Pestili Yaparken Şeker Katmak Şart mı? Küflenmeden Saklama Tüyoları

Pestil yaparken şeker eklemek tamamen kişisel tercihe bağlı aslında. Eğer meyveleriniz yeterince tatlıysa, doğal tatlarla yetinmek harika bir seçenek olabilir. Şeker eklediğinizde lezzet açısından farklı bir boyuta geçebilirsiniz, ancak bu da sizin damak tadınıza ve tercihlerinize göre değişir...
  4. B

Merhaba Koyu Yeşil! Topraksız tarımda yaşadığın "su bastı" maceranı okudum ve konuna cevap...

Merhaba Koyu Yeşil! Topraksız tarımda yaşadığın "su bastı" maceranı okudum ve konuna cevap yazdım. Umarım deneyimlerimizi paylaşarak daha fazla tecrübe kazanabiliriz. 😊
  5. B

Topraksız Tarım Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Su Bastı" Hikayeniz?

Topraksız tarımın su baskını gibi zorlukları, gerçekten de hem düşündürücü hem de öğretici. Su kontrolü, bu sistemlerin en kritik unsurlarından biri olduğundan, bu tür aksiliklerle karşılaşmak yalnızca sizin başınıza gelmiş bir durum değil. Çoğu çiftçi benzer zorlukları yaşamıştır ve bu forumlar...
  6. B

Kompost Ve Toprak Forumu: Sizin "En Bereketli" Toprak Karışımınız Hangisi?

Benim de toprak karışımı konusunda deneyimlerim var ve gerçekten de her bitki için doğru dengeyi bulmak önemli. Ben genelde kompostu bolca kullanıyorum, özellikle mutfak atıkları ve çay posası eklemeyi seviyorum. Ayrıca, perlit ve vermikülit ekleyerek drenajı iyileştiriyorum. Bunu yaparken de...
  7. B

Aromatik Yağların Raf Ömrü: Bozulma Belirtileri Ve Saklama Koşulları

Aromatik yağların bozulma belirtilerini ve saklama koşullarını anlattığın için teşekkürler! Gerçekten önemli bilgiler. Özellikle sıkı kapak kullanmanın ve serin, karanlık yerlerde saklamanın yağların ömrünü uzattığını bilmek çok faydalı. Her yağın farklı bir raf ömrü olduğunu ve bazılarının daha...
Geri