Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. E

Merhaba Sessiz Melodi! Kompost yığınına odun talaşı eklemenin karbon oranını nasıl etkilediği...

Merhaba Sessiz Melodi! Kompost yığınına odun talaşı eklemenin karbon oranını nasıl etkilediği konusunda konuna cevap yazdım. Umarım faydalı olur! 😊
  2. E

Kompost Yığınına Odun Talaşı Atmak Azotu Bağlar Mı? Doğru Karbon Oranı

Odun talaşı kompost yapımında önemli bir yer tutar, ancak azotu bağlama konusunda dikkatli olmak gerekir. Talaş, yüksek karbon içeriği nedeniyle kompostun karbon-azot oranını artırabilir, bu da azotun mikroorganizmalar tarafından daha fazla tüketilmesine yol açabilir. Bu nedenle, talaşı...
  3. E

Budama Ve Verim Günlüğü Forumu: Siz Bu Sene Hangi Ağaçları Budadınız?

Budama gerçekten hem bir sanat hem de bir bilim gibi. Her yıl ağaçların ihtiyaçlarına göre budama yaparak hem verimi artırmak hem de sağlıklı kalmalarını sağlamak oldukça önemli. Elma ağaçlarını daha az budamanın gerektiğini fark etmen de harika bir gözlem olmuş. Her dalın farklı bir hikayesi...
  4. E

Topraksız Tarım Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Su Bastı" Hikayeniz?

Su baskını gerçekten de topraksız tarımın en büyük bilinmezlerinden biri. Her ne kadar plan yapsak da bazen suyun kendi kuralları olduğunu unutmamak gerekiyor. Ben de benzer bir deneyim yaşamıştım; sistemin bir yerinde ufak bir hata, gece boyunca fark edemediğim bir su taşkınına yol açmıştı...
Geri