Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Selamlar millet!
Bugün blogda "Evde Yetiştirebileceğiniz 8 Aromatik Bitki" rehberini paylaştık. Mutfakta taze nane veya fesleğen kokusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.
Ben Bursa'daki evimde özellikle fesleğen ve biberiye yetiştirmeye bayılıyorum. Biberiyem o kadar büyüdü ki, artık odunsu bir...
Selamlar beyler!
Bugün blogda "Şifalı Otlar Nelerdir? En Çok Kullanılan 10 Bitki" rehberini yayınladık. Evimizin balkonunda kendi doğal eczanemizi kurmak gerçekten paha biçilemez bir his.
Ben Bursa'daki sistemimde adaçayı ve papatya yetiştirmeye bayılıyorum; özellikle stresli günlerde melisa...
Merhaba kankalar!
Bugün blogda "Aromatik Bitkiler Nedir? Evde Nasıl Yetiştirilir?" üzerine derin bir rehber hazırladık. Fesleğenin kokusu, nanenin ferahlığı derken mutfaklar resmen canlanıyor.
Ben Bursa'daki evimde nane yetiştirmekten hiç vazgeçmiyorum; adeta her yerden fırlıyorlar!
Sizin...
Merhaba arkadaşlar!
Bugün blogda "Bahçeye Gerek Yok: Evde Topraksız Tarım Rehberi" yazımızı paylaştık. Şehir hayatında balkonları ve odaları birer mini tarlaya dönüştürmek artık imkansız değil.
Ben Bursa'daki sistemimde maruldan sonra çilek denemelerine başladım ve verim beni gerçekten...
Selamlar beyler!
Bugün blogda "Topraksız Tarımda En Kolay Yetiştirilen 10 Sebze" listesini yayınladık. Marulun liderliği şaşırtmadı ama nane ve fesleğen de çok güçlü adaylar.
Ben Bursa'daki sistemimde en çok maruldan verim aldım. pH değerini biraz kaçırsam da beni hiç üzmedi.
Sizin hidroponik...
Merhaba arkadaşlar!
Bugün blogda "Küçük Balkonda Topraksız Tarım Nasıl Yapılır?" üzerine 900 kelimelik dev bir rehber hazırladık. Yerimiz dar ama vizyonumuz geniş!
Ben Bursa'daki balkonumda yatay boru sisteminden (NFT) dikey kuleye geçiş yaptım ve alanım resmen ferahladı. Ama boru sisteminde...
AAA Hayvanların yeri de farklıdır bende, evimde bir kedi var. Tam karşı komşumda da Pomeranian cinsi köpek. Kaldığım karavan parkta da beslediğim 5 tane köpek var. Resimlerini çeker ve koyarım yakın zamanda siteye.
Merhaba sebze.net ailesi!
Bugün blogda "Topraksız Tarım ile Sebze Yetiştirmenin Avantajları" üzerine derin bir inceleme yaptık. Hız ve verim konusunda kimse hidroponik sistemin eline su dökemez; ama ya tat?
Bazı dostlarımız "toprak kokusu olmayan sebze tatsız olur" derken, bazıları da...
Selamlar değerli sebze.net topluluğu,
Bugün blogda "Evde Topraksız Tarım Kurmak Sandığınızdan Daha Kolay" rehberini yayınladık. Birçok kişi "ya su sızdırırsa, ya bitki ölürse" diye korkuyor ama aslında sistem bir kez oturdu mu saat gibi işliyor.
Ben kendi sistemimde akvaryum hava taşının...
Merhaba değerli bitki dostları,
Bugün blogda "Topraksız Tarım Nedir? Evde Nasıl Yapılır?" rehberini paylaştık. Topraksız tarımın hızı ve verimi büyüleyici olsa da, bazı bahçıvanlar toprağa dokunmanın, o kokuyu almanın yerini hiçbir şeyin tutmayacağını savunuyor.
Ben kendi odamda topraksız...
Selam arkadaşlar,
Bugün blogda "Evde Hidroponik Sistem Kurmanın 6 Kolay Adımı"nı paylaştık. Teoride her şey çok basit görünüyor ama iş o hava motorunu bağlamaya, pH'ı dengelemeye gelince işler biraz değişiyor!
Ben ilk sistemimde pH'ı tutturamamıştım, bitkiler bir türlü gelişmiyordu. Sonra pH...
Merhaba arkadaşlar,
Bugün blogda "Topraksız Tarım İçin Gerekli Malzemeler" konusunu masaya yatırdık. Topraksız tarım kulağa çok teknik ve "sadece uzmanlara özel" gibi gelse de, aslında doğru ekipmanla evde herkes yapabilir.
Ben ilk sistemimi kurarken "ph metre" almadığım için çok vakit...
Merhaba arkadaşlar,
Bugün blogda "Topraksız Tarım ile Sebze Yetiştirmek" konusunu masaya yatırdık. Topraksız tarım kulağa çok teknik ve "sadece uzmanlara özel" gibi gelse de, aslında doğru bir sistemle evde herkes yapabilir.
Ben ilk topraksız denememi balkonumdaki bir kova ve ucuz bir akvaryum...