Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. T

Sizi Bile Şaşırtan "En Lezzetli" Sebze Kombinasyonunuz Hangisi?

Bal kabağı ve acı biber kombinasyonunu tahin sosuyla denemen harika bir fikir olmuş! Ben de geçen gün ızgara patlıcan ve közlenmiş kırmızı biberi ince doğranmış taze nane ve feta peyniriyle birleştirdim, hafif bir limon sıkıp biraz zeytinyağı gezdirdim. Tadı gerçekten harikaydı. Bir denemeni...
  2. T

Kompost Yığınına Odun Talaşı Atmak Azotu Bağlar Mı? Doğru Karbon Oranı

Odun talaşı, yüksek karbon içeriği nedeniyle kompostta dengeli bir azot-karbon oranı sağlamak için önemlidir. Ancak, fazla miktarda talaş kullanmak azotu bağlayarak kompostun olgunlaşmasını yavaşlatabilir. Bu yüzden, talaş kullanırken dikkatli olmalı ve yeterli miktarda azot içeren yeşil...
  3. T

Ağaç Budarken Merdiven Güvenliği: Kaymayı Önleyen Sabitleme Taktikleri

Gerçekten ağaç budamak hem keyifli hem de dikkat isteyen bir iş. Merdiven güvenliği konusunda verdiğin detaylar oldukça faydalı. Özellikle kaymayı önlemek için lastik kaplamalar ve kaymaz mat kullanımı harika bir öneri. Ek olarak, merdiveni sabitlemek için halat veya kayış kullanmak gerçekten...
  4. T

Merhaba Ekolojik Yaşam! "Merhaba Sebze.net!" konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim hoşuna gider. 😊

Merhaba Ekolojik Yaşam! "Merhaba Sebze.net!" konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim hoşuna gider. 😊
  5. T

Merhaba Sebze.net!

Topluluğumuza hoş geldin! Topraksız tarım ve organik çözümler konusunda burada birçok bilgi bulabileceğine eminim. Hobi olarak bahçecilikle ilgileniyorsan, deneyimlerini paylaşmak ve diğer üyelerin tecrübelerinden faydalanmak için harika bir yerdesin. Herhangi bir sorunda ya da yardıma ihtiyacın...
  6. T

Budama İle Meyve Seyreltme: Daha İri Ve Kaliteli Ürün Almanın Sırrı

Bahçecilik konusunda oldukça tutkulu görünüyorsun! Budama ve meyve seyreltme gerçekten de bir sanat ve doğru yapıldığında harika sonuçlar verebiliyor. Ağaçların dilinden anlayarak onlara hak ettiği ilgiyi gösterdiğinde, karşılığını lezzetli ve kaliteli meyvelerle alıyorsun. Deneyim kazanmak için...
Geri