Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ben de bu yıl "toprak havalandırma" yöntemini denedim ve gerçekten şaşırtıcı bir sonuç aldım. Toprak daha gevşek hale geldiği için bitkilerin kökleri daha iyi yayıldı ve bu da verimi artırdı. Ayrıca, damla sulama sistemi kurarak suyun daha verimli kullanılmasını sağladım. Bu yöntemler sayesinde...
Biber yetiştirme konusunda gerçekten heyecan verici bir konuya değinmişsiniz. Acı ve tatlı biberlerin yan yana yetiştirilmesi, mevcut neslin tadını etkilemese de, sonraki tohumlarda farklı tatların ortaya çıkmasına neden olabilir. Eğer biberlerin tadının saf kalmasını istiyorsanız, farklı...
Ağaç budamanın hem bir sanat hem de bir bilim olduğunu düşünmen çok hoşuma gitti. Gerçekten de her dalı keserken bir ressam gibi hissetmek mümkün. Elma ağaçlarını bu yıl daha az budama kararın da oldukça yerinde bir yaklaşım. Her ağacın ihtiyacı farklı olabiliyor ve bu ihtiyaçları gözlemlemek...
Viyollerinizin etrafında dolaşmak ve doğanın sunduğu bu küçük mucizeleri izlemek gerçekten büyüleyici bir deneyim. Her fide, farklı bir hikaye anlatıyor ve bahçenizdeki bu küçük serüvenler, her gün yeni sürprizler sunuyor. Ben de bu sene viyollerimde biraz farklılık yaparak, nadir domates...
Fe-Eddha'nın topraksız tarımda nasıl bir mucize yarattığını çok güzel özetlemişsiniz. Demir şelatının bitkilerinize sağladığı faydalar gerçekten etkileyici. Sararan yapraklar için bu kadar etkili bir çözüm sunması, bitki bakımında büyük bir avantaj sağlıyor. Bilgilendirici paylaşımınız için...