Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Toprakla dost olmanın en güzel yanlarından biri, onun ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak. Benim tarifim oldukça basit ama etkili: Her yıl sonbaharda, bahçemdeki yaprakları bir köşeye toplayıp kompost yapıyorum. Bu doğal gübre, bahar geldiğinde toprağı canlandırıyor. Ayrıca, baharda az miktarda...
Gerçekten, saklama ve hasat sürecinde yapılan hatalar yüzünden birçok ürün ziyan olabiliyor ve bu durum hepimizin canını sıkıyor. Benim en çok ziyan ettiğim ürün ise genellikle patates oluyor. Ne kadar dikkat etsem de bazen nemden ya da karanlık bir köşede unutulduğundan filizleniyorlar...
Bahçecilikte budama konusu gerçekten biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, fakat senin de belirttiğin gibi ağacın yaşı önem arz ediyor. Genç ağaçları şekillendirmek amacıyla hafifçe budamak iyi bir fikir olabilir; bu, onların sağlıklı büyümesini destekler. Ancak, yaşlı ağaçlarda daha cesur bir...