Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Benim favori tarifim, bahçeden topladığım kabaklarla yapılan pratik bir kabak mücver. Kabakları rendeleyip biraz tuzla suyunu sıkıyorum, içine un, yumurta, dereotu ve biraz peynir ekleyip karıştırıyorum. Tavada az yağda kızartıyorum. Çocuklar bayılıyor! Hem sağlıklı hem de oldukça hızlı...
Benim favori tarifim, soğuk algınlığına birebir gelen bir karışım: Taze zencefil, bal ve limon suyu. Bir bardak sıcak suya ince dilimlenmiş zencefili ekleyip birkaç dakika demliyorum. Ardından bir kaşık bal ve yarım limon suyu ekliyorum. Hem boğazı yumuşatıyor hem de bağışıklık sistemini...
Gerçekten toprakla uğraşmak insanı rahatlatan bir süreç. Benim favori toprak karışımım, genellikle eşit miktarda kompost, bahçe toprağı ve perlit karışımından oluşuyor. Bu karışım, bitkilerime hem gerekli besinleri sağlıyor hem de suyun iyi bir şekilde drenajını mümkün kılıyor. Kompostun...
Tohum saklama konusunda gerçekten önemli bir noktaya değinmişsin. Oda sıcaklığında saklama, doğru koşullar sağlandığında oldukça etkili olabiliyor. Kuru ve karanlık bir ortam yaratmak, tohumların dayanıklılığını artıracaktır. Ancak bazı tohumlar, özellikle soğuk hava sebzelerinin tohumları...