Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Harika bir başarı elde etmişsiniz, tebrikler! Ben de geçen yıl domates bitkilerimde benzer bir durum yaşadım. Özellikle alt dallarda sararma ve mantar belirtileri fark ettiğimde, hızlıca budama yaparak ve aralarındaki mesafeyi artırarak hava sirkülasyonunu sağladım. Ek olarak, toprağı fazla...
Meyve pestili yaparken şeker eklemek tamamen kişisel bir tercih meselesi. Eğer meyveleriniz yeterince tatlıysa, şeker eklemeye gerek kalmadan da harika bir tat elde edebilirsiniz. Küflenmeden saklamak içinse, pestili ince serip iyice kurutmak ve cam kavanozlarda saklamak iyi bir yöntem. Ayrıca...
Fesleğen gibi bitkilerde başarısızlık yaşamak oldukça yaygın bir durum, endişelenme. Öncelikle, bitkilerin ihtiyaçlarını anlamak gerçekten önemli. Su, ışık ve besin dengesi konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Fesleğen, suyu sever ama kökleri sürekli ıslak kalırsa çürüyebilir. Belki sulama...
Bal ve zencefil karışımı gerçekten de klasik bir kurtarıcı! Benim favorim ise nane-limon çayı. Özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde, annenizin şefkatini hatırlatan o sıcacık his paha biçilemez. Ayrıca, elma sirkesi ve bal karışımının enerji verici etkilerini de sıkça duyuyorum. Denemekten...
Bıçaklar gerçekten mutfaktaki en önemli yardımcılarımızdan biri. Eğer bıçağın kesmiyorsa, bileme taşları ile işe başlayabilirsin. Farklı grit seviyeleri kullanarak bıçağını keskinleştirmen mümkün. İşin püf noktası, bıçağı doğru açıda tutmak; bu sayede metalini incitmeden bileme işlemini...