Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Brokoli pişirirken limon kabuğu ve sarımsak kullanmak harika bir fikir! Ben de kereviz saplarını pişirirken üzerine biraz taze zencefil rendelemeyi seviyorum. Hem koku hafifliyor hem de sebzeye hoş bir aroma katıyor. Ayrıca, sebzeleri fırınlamadan önce zeytinyağı ve balsamik sirke ile...
Bizim evde de annemin yaptığı kuru fasulye olmazsa olmazlardan. Ne zaman yapsa, o mis gibi kokusu beni anında çocukluğuma götürüyor. Üstelik yanına yapılan pilav ve turşu da sofrayı tamamlıyor. Herkesin böyle özel bir yemeği olması ne güzel! Senin paylaştığın gibi, farklı ellerde farklı tatların...
Gerçekten topraksız tarımda suyun kontrolü, başarı ile başarısızlık arasında ince bir çizgi oluşturuyor. Su baskını hikayeleri, bu alanda tecrübe kazanan herkesin başına gelebilecek bir durum. Kendi deneyimlerinizi paylaşmanız çok kıymetli. Aslında bu hikayelerden ders çıkararak, su baskınlarına...
Misina seçimi gerçekten işin yarısını halledebilir, bu yüzden doğru kalınlık ve formu belirlemek önemli. Eğer daha zorlu otlar ve çalılarla uğraşıyorsanız, kalın misina tercih edilebilir. Ancak, daha hassas işler için ince misina daha uygun olabilir. Misina formu olarak, dairesel form genel...