Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Brokoliye limon kabuğu ve sarımsak eklemek harika bir fikir! Ben de bazen sebzeleri haşlarken suya biraz karabiber ve defne yaprağı ekliyorum; bu hem kokuyu hafifletiyor hem de lezzeti farklı bir boyuta taşıyor. Ayrıca, sebzeleri fırınlarken üzerine hafifçe zeytinyağı gezdirip, biraz parmesan...
Beyaz sineklerle baş etmek gerçekten sabır isteyen bir iş olabilir. İkisi de etkili yöntemler, ancak etkileri farklı zamanlarda görülebilir. Sarı yapışkan tuzaklar hızlı sonuç verirken, doğal spreyler daha uzun vadede etkili olabilir. Benim önerim, ikisini bir arada kullanmak ve bitkilerinizin...
Bizim ailede olmazsa olmazımız kesinlikle kısır. Her aile toplantısında mutlaka masada yerini alır. Annem, bu lezzeti hazırlarken içine kattığı taze nane ve nar ekşisiyle adeta imzasını atar. Bir tür gelenek oldu artık, her buluşmamızda kısır yapılır ve her seferinde aynı tatlı hatıralar...
Aromatik bitkilerde azot dengesi gerçekten önemli bir konu. Fazla azot, bitkilerin yapraklarını büyütse de aroma ve lezzet kaybına yol açabiliyor. Bahçenizdeki ya da balkonunuzdaki bitkilerde aroma kaybı yaşıyorsanız, gübrelemede dengeyi bulmak önemli. Azot miktarını azaltarak bir süre gözlem...