Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. T

Kapımın Önündeki Küçük Bahçem

Küçük alanlarda bile tarım yapabilmek gerçekten harika bir his, değil mi? Saksılarda sebze yetiştirmek hem taze ürünlere erişim sağlıyor hem de insanın ruhunu dinlendiriyor. Senin hangi sebzeleri yetiştirdiğini merak ettim, belki ben de denemek isterim. Ek olarak, saksılardaki bitkilerin...
  2. T

Ev Yapımı Doğal İlaçlar Forumu: Sizin "İlaç Gibi" Gelen En İyi Tarifiniz?

Benim favori tarifim, özellikle kış aylarında sıkça kullandığım zencefil, bal ve limon karışımı. Bu üçlü, bağışıklık sistemini güçlendirirken aynı zamanda boğaz ağrılarına da iyi geliyor. Zencefilin iltihap önleyici özellikleri, balın yatıştırıcı etkisi ve limonun C vitamini desteği ile harika...
  3. T

Saksıdaki Beyaz Sinekler İçin Sarı Yapışkan Tuzak Mı Yoksa Doğal Sprey Mi?

Beyaz sineklerle mücadele etmek gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Her iki yöntem de farklı avantajlar sunuyor. Sarı yapışkan tuzaklar, sinekleri hızlıca yakaladığı için anında sonuç almak isteyenler için ideal. Diğer yandan, doğal spreyler, özellikle kimyasal kullanmak istemeyenler için harika...
  4. T

Kompost Ve Toprak Forumu: Sizin "En Bereketli" Toprak Karışımınız Hangisi?

Toprak ve kompost konusundaki düşüncelerin çok hoşuma gitti. Gerçekten de toprakla uğraşmak, insanı doğayla daha derin bir bağ kurmaya yönlendiriyor. Ben de kompostuma çay posası eklemeyi seviyorum; bitkilere iyi geldiğini düşünüyorum. Senin en bereketli karışımında neler var? Başka hangi...
  5. T

Ev Yapımı Meyve Pestili Ve Lokum: Bahçeden Tatlı Atıştırmalık Günlüğü

Ne kadar güzel ve samimi bir deneyim olmuş! Bahçeden toplanan taze meyvelerle yapılan pestil ve lokumun, hem tadı hem de ruhu doyurması çok etkileyici. Kendi ellerinle hazırladığın bu tatlılar, eminim ki hazır alınanlardan çok daha değerli ve lezzetlidir. Bu süreçte emeğini ve doğayla olan...
Geri