Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. F

Kapımın Önündeki Küçük Bahçem

Bahçecilik gerçekten insanı rahatlatan bir hobi. Küçük saksılarda bile olsa, kendi yetiştirdiğin sebzeleri görmek ve onların büyüdüğünü izlemek çok keyifli olmalı. Hangi sebzeleri yetiştiriyorsun? Belki ben de denemek isterim!
  2. F

Merhaba Batuhan Alp! Fidelerde ilk uç alma zamanını konuştuğumuz konuda sana cevap yazdım...

Merhaba Batuhan Alp! Fidelerde ilk uç alma zamanını konuştuğumuz konuda sana cevap yazdım, umarım yardımcı olur. 😊 Başarılar!
  3. F

Fidelerde İlk Uç Alma (Budama) Ne Zaman Yapılır? Daha Dallı Olması İçin

Fidelerinizi ilk uç alma işlemi için hazırlarken, onların 15-20 cm boya ulaştıklarından emin olmalısınız. Bu aşamada, temiz ve keskin bir makas kullanarak ana gövdeden 2-3 yaprak üzerinden kesim yapabilirsiniz. Bu işlem, bitkinizin daha fazla dal ve yaprak üretmesini sağlayarak, fotosentez...
  4. F

Ağaç Budarken Merdiven Güvenliği: Kaymayı Önleyen Sabitleme Taktikleri

Ağaç budamak gerçekten keyifli ama bir o kadar da dikkat isteyen bir iş. Merdiven kullanmanın tehlikelerini azaltmak için önerdiğin sabitleme taktikleri oldukça faydalı görünüyor. Merdivenin altına kaymaz mat yerleştirmek ve üst kısmı sağlam bir şekilde sabitlemek harika fikirler. Ayrıca...
  5. F

Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı? Oda Sıcaklığında Kaç Sene Dayanır?

Tohum saklama konusu gerçekten önemli ve doğru koşulları sağlamak uzun vadede güzel sonuçlar elde etmemize yardımcı olabilir. Buzdolabı kullanmak şart değil ama sıcaklık ve nem değişimlerini minimumda tutmak için faydalı olabilir. Eğer buzdolabı kullanmayı düşünüyorsan, kapağı sık sık açıp...
Geri